Vis is niet alleen heel lekker, maar ook gezond. Vooral vette vissen, zoals zalm, tonijn, makreel, haring etc, zijn enorm goede bronnen van Omega 3 vetzuren, waar we vaak niet genoeg van binnenkrijgen, en in vet oplosbare vitaminen (bijvoorbeeld vitamine A en D). Het officiële voedingsadvies is dan ook om minimaal één keer per week (vette) vis te eten.

 

Keto vis: lekkere gebakken schol
Gebakken schol
Lekkere keto dorade op zijn Italiaans
Geflambeerde dorade met dille, koriander en citroenschil
Keto: Zeebaars met ratatouille
Gevulde zeebaars met tomaat en kruiden
Keto kabeljauw met groenten
Kabeljauw met groenten uit de oven
Kabeljauw, Hollandaise saus en spinazie
Kabeljauwfilet met Hollandaise saus en spinazie
Keto kedgeree
Kedgeree
Keto vismaaltijd: knapperige makreel op de Jamie Oliver manier
Knapperige makreel met een heerlijke Aziatische saus
Konjac spaghetti met mosselen
Jamie Oliver Aziatische visschotel
Tandoori zalm uit de oven
Kabeljauw in kappertjes-tomatensaus
zeebaars met zoutkorst
Zeebaars in een zoutkorst
Keto zalm met dille en citroen
keto keralan kerrie visschotel
Keto Keralan kerrie-visschotel
Tandoori zalm met komkommerdip en knapperige salade
Tandoori zalm met komkommer dip en knapperige salade
Salade Niçoise met tonijn steak
Kleurrijke koolvis uit de oven
Thaise pangasius uit de oven
Zalm met dille en asperge
Zalm met dille
Zalm met citroen

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.