VOORWAARDEN VOOR DIENSTEN VAN ECONOMIC CONSULTING LEIDEN VOOR KLANTEN EN ANDERE BEZOEKERS VAN KETO-RECEPTEN.NL.

Wanneer u gebruik maakt van één of meerdere diensten van Economic Consulting Leiden, waar Keto-recepten.nl deel van uitmaakt, dan gaat u akkoord met de hieronder vermelde Algemene Voorwaarden.

Artikel 1 – Algemeen

 1. Deze voorwaarden regelen de zakelijke relatie tussen Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl en de bezoekers van keto-recepten.nl en de gebruikers van haar diensten (hierna ‘de gebruikers’).
 2. Deze voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen Economic Consulting Leiden en de gebruikers van Keto-recepten.nl waarop Economic Consulting Leiden deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard.
 3. Keto-recepten maakt deel uit van Economic Consulting Leiden.

Artikel 2 -Persoonlijke gegevens

 1. Alle persoonlijke gegevens van gebruikers van de diensten van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving en volgens onze privacyverklaring behandeld.
 2. Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl maken gebruik van Mollie’s betaaldiensten en klantgegevens kunnen in die context tussen Economic Consulting Leiden, Keto-recepten.nl en Mollie’s betaaldiensten gedeeld worden.

Artikel 3 – Verantwoordelijkheid

 1. Aan de middels websites, e-mail, telefoon of in persoon door Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl gegeven informatie en adviezen kunnen door gebruikers geen rechten worden ontleend.
 2. Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl garandeert niet dat het opvolgen van de adviezen en het volgen van een keto of koolhydraatarm dieet en/of vasten leidt tot gezondheidsverbetering of gewichtsverlies. Toepassing van de informatie en adviezen en de gevolgen hiervan vallen geheel onder de verantwoordelijkheid van de gebruiker. De gebruiker blijft ten allen tijden zelf verantwoordelijk.

 

Artikel 4 – Auteursrecht

 1. Alle informatie van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl is auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat het verspreiden of verveelvoudigen van informatie van Economic Consulting Leiden (en van Keto-recepten.nl wat deel uitmaakt van Economic Consulting Leiden) zonder vooraf verkregen toestemming van Economic Consulting Leiden verboden is.

 

Artikel 5 – Workshops

 1. Een inschrijving voor een Keto workshop van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl wordt van kracht na schriftelijke aanmelding middels het daartoe bestemde inschrijvingsformulier en na ontvangst van de betaling van de inschrijfkosten voor de workshop.
 2. Aan workshops van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl kunnen een maximaal aantal klanten meedoen. Klanten die zich hebben aangemeld terwijl de workshop vol is krijgen de keuze tussen reserveren voor de eerstvolgende workshop of het volledig inschrijfgeld retour ontvangen.
 3. De klant heeft de mogelijkheid de inschrijving voor een workshop tot 7 dagen vóór aanvang van de workshop te annuleren. Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl betaalt dan de betaalde inschrijfkosten retour, onder aftrek van 10% van het totaalbedrag, met te aller tijden een minimum bedrag van 5 euro.
 4. Bij annulering binnen 7 dagen voor de workshop kan Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl geen geld terugbetalen. De klant kan wel iemand anders in zijn of haar plaats laten deelnemen aan de workshop, dit moet wel minimaal 2 werkdagen van te voren schriftelijk bij Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl aangemeld worden via een email naar info@keto-recepten.nl.

Artikel 6 Cursussen

 1. Een inschrijving voor een cursus van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl wordt van kracht na schriftelijke aanmelding middels het daartoe bestemde inschrijvingsformulier en na ontvangst van de betaling van de inschrijfkosten voor de cursus.
 2. Aan de cursussen van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl kunnen een maximaal aantal klanten meedoen. Klanten die zich hebben aangemeld terwijl de cursus vol is krijgen de keuze tussen reserveren voor de eerstvolgende cursus of het volledig inschrijfgeld retour ontvangen.
 3. De klant heeft de mogelijkheid de inschrijving voor een cursus tot 7 dagen vóór aanvang van de cursus te annuleren. Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl betaalt dan de betaalde inschrijfkosten retour, onder aftrek van 10% van het totaalbedrag, met te aller tijden een minimum bedrag van 5 euro.
 4. Bij annulering binnen 7 dagen voor de cursus kan Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl geen geld terugbetalen. De klant kan wel iemand anders in zijn of haar plaats laten deelnemen aan de cursus, dit moet wel minimaal 2 werkdagen van te voren schriftelijk bij Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl aangemeld worden via een email naar info@keto-recepten.nl.
 5. Als de klant na aanvang van de cursus toch niet deel kan nemen op één of meerdere cursusdagen dan zal geen restitutie van de betaalde kosten plaatsvinden.

Artikel 7 Lidmaatschap van forums

 1. Lidmaatschapskosten voor een forum worden door automatische bankafschrijving ge-ïnd. Er dient vooraf betaald te worden, voordat toegang wordt verleend.
 2. De opzegtermijn voor een forum is één maand.
 3. Er dient opgezegd te worden via een email naar info@keto-recepten.nl met vermelding van uw naam, de naam van het forum en vanaf welke datum u niet meer aan het forum wenst deel te nemen.

Artikel 8 – Aansprakelijkheid

 1. De medewerkers van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl zijn LCHF experts en ervaringsdeskundigen. De medewerkers van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl hebben geen medische achtergrond.
 2. Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl zijn in geen geval aansprakelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het opvolgen van de door de medewerkers van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl gegeven adviezen en informatie.
 3. Economic Consulting Leiden is niet aansprakelijk voor indirecte c.q. gevolgschade, zoals bijvoorbeeld gederfde inkomsten. De gebruiker van de diensten van Economic Consulting Leiden en Keto-recepten.nl blijft ten allen tijden zelf verantwoordelijk.

 

 © Economic Consulting Leiden, 16 november 2018

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.