Wekelijkse Keto Update

Schrijf je nu in voor de gratis keto update en ontvang elke week lekkere recepten, interessante artikelen, ondersteuning en motivatie, aanbiedingen en meer!

VERGEET NIET JE EMAIL TE BEVESTIGEN!

4 reacties op “Wekelijkse Keto Update”

  1. Ik raad het ten zeerste af om de volgende vier redenen:
   1. de meeste mensen krijgen ruim voldoende eiwitten binnen via natuurlijke voeding, dit geldt zeker op het keto dieet. Op het keto dieet is het niet de bedoeling om heel veel eiwitten te eten. Op het Atkins dieet kan dit gedurende de eerste fase wel.
   2. eiwitproducten zijn zeer bewerkte producten met tal van toevoegingen die je juist probeert te vermijden op het keto dieet
   3. eiwitshakes en repen bevatten geen of weinig vezels en zullen minder snel voor een gevoel van verzadiging zorgen
   4. producten hoog in eiwitten kunnen autofagie belemmeren

   Hier kan je mijn blog over eiwitproducten lezen.

   Mocht je toch heel erg graag eiwitshakes willen drinken, dan is het extra belangrijk om te checken dat je in ketose blijft. Als je niet in ketose blijft is dat een teken dat je te veel eiwitten eet en je lichaam ze omzet in glucose.

 1. Ik ben een vrouw van 55 mijn gewicht is 72 kilo en ben 1,67 lang. Ik ben al even bezig met koolhydraadarm eten maar blijkbaar doe ik het niet goed want valt nauwelijks af, wel merk ik het aan mijn kleding maar kan beter denk ik zo.

  1. Keto Recepten

   Als je niet weet wat je fout doet, raad ik aan om mee te doen aan de keto challenge, want dan krijg je speciale weekmenu’s voor keto starters en dagelijkse begeleidings e-mails.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.