Deze keto vanillepudding is vooral geschikt als je wilt afvallen en het keto dieet al wat langer volgt. Je bent dus de hele tijd in ketose en in staat om je eigen lichaamsvet te verbranden. Je bent al fat-adapted of je zit in het proces om fat-adapted te worden.

Het is ook heel geschikt na een cheat day. Het helpt om weer snel in ketose te komen. Als je net vetvasten hebt gedaan kan deze pudding ook een goede ontbijt optie zijn terwijl je naar het keto dieet overschakelt.

Kokosmelk

Deze keto vanillepudding bevat geen mascarpone en geen slagroom, dit maakt deze pudding ook geschikt als je geen zuivel kan of wilt eten. Je gebruikt alleen chia zaadjes, vanille aroma en kokosmelk. Kies wel een kokosmelk zonder toegevoegde suikers, dus een kokosmelk met zo min mogelijk koolhydraten. Hier kan je mijn review over kokosmelk lezen.

Chia vanille pudding zonder slagroom

  • 3 eetlepels chia zaadjes
  • 1 theelepel vanille extract
  • 150 ml Aroy D kokosmelk
  1. Doe de chia zaadjes in een kommetje. Voeg de kokosmelk en het vanille extract toe.  2. Roer goed door elkaar heen. Je wilt geen klonten van chia zaadjes.  3. Zet minimaal 1 uur in de koelkast maar langer (hele nacht) mag ook. Hoe langer in de koelkast, des te steviger de pudding wordt, want de chia zaadjes hebben dan meer tijd om uit te zetten.

 

 

Snel keto ontbijt, Vegetarisch keto ontbijt, Nagerecht, Lunch
Nederlands

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *