lurch spirali spiraalsnijder

Spiraalsnijder

Gewone spaghetti is gemaakt van durumtarwe en past daarom niet binnen het keto dieet. Gelukkig zijn er heel wat pasta vervangers.

Groentesnijder

Als je van spaghetti houdt, kan je met een spiraalsnijder heel snel en makkelijk zelf spaghetti van courgettes maken.

Er zijn veel verschillende soorten spiraalsnijders. Deze is misschien iets duurder dan sommige andere groentesnijders maar hij is veel gemakkelijker te gebruiken. De kans dat je hem daarom ook daadwerkelijk gebruikt is dan een stuk groter. Bovendien is hij heel makkelijk schoon te maken. De kans is dus klein dat hij ergens achter in de keukenla beland!

Hoe werkt een spiraalsnijder?

Eerst spoel je de courgette af en dep je hem droog met keukenpapier. Vervolgens snij je de uiteinden van de courgette af en zet je hem in de spiraalsnijder. Dan draai je aan de hendel en de courgette spaghetti komt aan de voorkant uit de spiraalsnijder. Er zijn 3 verschillende snijbladen. Op deze manier kan je korte of mooie lange spaghetti maken.

Op het keto dieet maak je spaghetti met courgette, want courgette is een echte keto groente. Als je koolhydraatarm eet, dan kan je ook spaghetti van bijvoorbeeld flespompoen of knolselderij maken.

Met deze spiraalsnijder kan je ook plakken maken. Dus je kan hem ook gebruiken om selderijknol, komkommer of meiknol in plakjes voor in salades te snijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.