Keto Challenge

Schrijf je nu in voor de Keto Challenge en begin dit weekend met het keto dieet.

Hoe begin je met het keto dieet?

Wat is de keto challenge?

Het keto dieet zorgt dat je goed kan afvallen en helpt je met een gezonde leefstijl te krijgen. Ben je benieuwd hoe het keto dieet jou kan helpen maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen?

In twee weken tijd leer je hoe je je leefstijl kan veranderen, terwijl je goed afvalt en lekker eet!

Met de Keto Challenge gebruik je twee kant-en-klare weekmenu’s en krijg je dagelijkse e-mails met informatie over wat je die dag kan verwachten en informatie over hoe het keto dieet werkt. Zo ben je na twee weken niet alleen goed afgevallen, maar je weet ook veel over het keto dieet. Bovendien heb je toegang tot WhatsApp support. 

Hoe werkt het?

Hoe werkt de Keto Challenge?

De Keto Challenge duurt 14 dagen. Je hebt zaterdags en zondags om je voor te bereiden en je boodschappen te doen.

Op zondagavond kook je je eerste keto maaltijd van het speciale Keto Challenge menu.

De volgende twee weken gebruik je de speciaal ontworpen menu’s en eet je drie maaltijden per dag. De maaltijden zijn lekker en makkelijk om te maken en je kan ze met je hele familie eten.

Keuze uit drie soorten menu: standaard, vegetarisch of zonder varkensvlees

Je kan kiezen uit drie verschillende Keto Challenges, namelijk:

 1. Standaard Keto Challenge
 2. Keto Challenge zonder varkensvlees
 3. Vegetarische Keto Challenge

De Standaard Keto Challenge is voor de meeste mensen de makkelijkste keto challenge om te volgen. De menu’s zijn heel gevarieerd en je hebt geen speciale ingrediënten nodig.

De Keto Challenge zonder varkensvlees bevat rundvlees, lamsvlees, gevogelte en vis. Zo gebruik je in plaats van spek bijvoorbeeld kalkoenbacon. In de praktijk zijn de boodschappen op deze Challenge waarschijnlijk iets duurder dan op de Standaard Keto Challenge, dit komt doordat lamsvlees vaak wat duurder is. Daar staat dan weer tegenover dat lamsvlees wel heel goed binnen het keto dieet past, want vaak bevat het wat meer gezonde vetten, aangezien lammetjes en schapen gewoon op de wei lopen en dus gras eten.

De Vegetarische Keto Challenge verschilt het meest van de Standaard Keto Challenge, omdat het lastiger is om voldoende eiwitten binnen te krijgen (je eet namelijk geen peulvruchten en geen granen). Dit betekent dat je relatief veel zuivelproducten, eieren, noten en zaden eet. Bovendien raad ik een aantal supplementen aan als je de Vegetarische Keto Challenge gaat doen (het is natuurlijk mogelijk dat je die supplementen nu ook al gebruikt, dus dan ga je er gewoon mee door). Als je een vegetarisch keto dieet volgt, gebruik je andere macro’s vergeleken met het standaard keto dieet.

Nieuwsgierig?

Zodra je je ingeschreven hebt, is het belangrijk dat je je e-mail adres bevestigt.

Zodra je dit hebt gedaan krijg je een Welkom e-mail en op zaterdag krijg je extra informatie over de Keto Challenge voorbereiding, links naar de twee kant-en-klare weekmenu’s en boodschappenlijsten per e-mail toegestuurd. Als je op een zondag wilt inschrijven en dan direct op de zondag beginnen kan dit ook, zolang je in de gelegenheid bent om op zondag al je boodschappen voor de hele week te doen.

Gedurende de komende twee weken ontvang je elke ochtend een e-mail die uit legt wat je die dag kan verwachten en wat de volgende stap is. Op deze manier heb je aan het einde van de twee weken een goed idee hoe en waarom het keto dieet werkt.

De menu’s van de Keto Challenge zijn lekker en makkelijk. In tegenstelling tot andere diëten hoef je geen calorieën te tellen en ga je je niet hongerig voelen.

Op het keto dieet beperk je het aantal koolhydraten dat je eet en zorg je dat je vetten, eiwitten en koolhydraten in een bepaalde verhouding eet. Wij hebben al het rekenwerk al voor je gedaan in de kant-en-klare weekmenu’s.

Wat kost het?

Deelname aan de Keto Challenge kost €29,95 (ongeacht of je de Standaard Keto Challenge, Keto Challenge Zonder Varkensvlees of de Vegetarische Keto Challenge volgt).

Hiervoor krijg je:

 • 2 kant-en-klare weekmenu’s met links naar de recepten en boodschappenlijst
 • dagelijkse begeleidings e-mails met wat je kan verwachten en informatie over het keto dieet
 • WhatsApp support gedurende de Challenge

Schrijf je nu in!

Schrijf je bij voorkeur voor zaterdag in zodat je op zaterdag kan beginnen met de voorbereiding! Als je geen email ontvangt, vergeet dan niet om je spam folder te checken.

Ben je te laat om in te schrijven voor de Keto Challenge deze week? Elk weekend begint een nieuwe Keto Challenge!

De Keto Challenge begint altijd op zondagavond. Het is belangrijk dat je op zaterdag of zondag al je boodschappen voor de hele week in huis haalt.

Nadat je de Keto Challenge hebt afgerond kan je doorgaan met de Fat-Adapted Challenge. Deze Challenge bestaat uit 2 fases, waarin je onder meer kennismaakt met intermittent fasting en kant-en-klare weekmenu’s met speciale macro’s. Je krijgt hier meer informatie over aan het einde van de Keto Challenge.

Gebruik je medicijnen? Zwanger?

Ben je onder behandeling van een dokter of gebruik je medicijnen?

Als je onder behandeling van een arts bent en/of medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat je eerst met je arts overlegt.

Het keto dieet kan de werking van bepaalde medicijnen beïnvloeden, dit kan riskant zijn, ga dus niet in je eentje aan de slag!

Zwanger en het keto dieet

Het keto dieet wordt niet aangeraden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Onderzoek heeft uitgewezen dat diëten tijdens je zwangerschap de stofwisseling van je baby kunnen verstoren. De stofwisseling van je baby kan hierdoor op de ‘spaarstand’ gaan. De kans dat je baby op latere leeftijd obesitas krijgt is dan veel groter.

5 gedachten over “Keto Challenge”

 1. Zijn de standaard werkmenu’s ook te volgen met caseine allergie of mag je dan weer van alles zelf bedenken en improviseren?

  1. Keto Recepten

   Hallo,
   Ik zie dat je nog niet aan een Challenge hebt meegedaan. Alle betalende leden en deelnemers aan de Challenges krijgen altijd support, dus het is nooit dat je alles zelf moet bedenken en improviseren.

   De standaard Keto Challenge is niet geschikt als je een koemelk allergie hebt. Ik kan wel een speciaal Keto Challenge menu zonder zuivel voor je maken. In dat geval kan je je inschrijven op de standaard Keto Challenge en me antwoorden op de Welkom Whatsapp dat je graag een menu zonder zuivel wilt. De Keto Challenge begint altijd in het weekend, dus als je dit vandaag doet, kan je in het weekend beginnen.

  1. Keto-Recepten

   Ja, dat kan. Zodra je je inschrijft kies dan de vegetarische keto challenge. Je krijgt dan 2 vegetarische weekmenu’s plus elke dag gedurende de Keto Challenge een begeleidings e-mail speciaal aangepast aan het vegetarische keto dieet.

  2. Keto-Recepten

   Hallo,
   De berichten zijn ge-emailed maar ik zie dat ze niet geopend zijn. Zou je je spamfolder kunnen checken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.