Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek staat vol met informatie over het keto dieet. Dit boek is heel geschikt voor als je net met het keto dieet begint, maar ook voor als je het keto dieet al langere tijd volgt en je bijvoorbeeld wilt weten hoe je menu’s aan je eigen situatie aan kan passen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als je een gewichtsplateau bereikt hebt.

Natuurlijk bevat het Grote Keto Kookboek ook heel veel (meer dan 85) keto recepten. Dit zijn lekkere keto recepten voor een keto ontbijt, maar ook voor lunch, avondeten en desserts. Je vindt bij de recepten extra informatie over ingrediënten en kooktechnieken.

Heel veel informatie …

Het Grote Keto Kookboek

Je kan heel veel informatie vinden over:

 1. wat het keto dieet is en hoe het werkt
 2. wat je wel en niet kan eten en drinken en waarom
 3. hoe je met het keto dieet begint en wat je kan verwachten
 4. wat keto griep is en hoe je het kan voorkomen
 5. hoe je een keto menu plant
 6. wat macro’s zijn en hoe ze helpen met het samenstellen van je menu
 7. de keto voedingspiramide
 8. waarom en hoe het keto dieet bij ziektes kan helpen

& heel veel lekkere recepten

In het Grote Keto Kookboek vind je meer dan 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn.

Er zijn lekkere ontbijt recepten die snel klaar zijn, makkelijke lunch recepten voor thuis en voor werk, snelle maar ook uitgebreide avondmaaltijden (ook vegetarisch!) en natuurlijk ook desserts die er niet alleen mooi uit zien, maar ook heerlijk smaken!

Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden voor wanneer je even wat minder tijd hebt. Verder vind je handige tips voor de bereiding en interessante weetjes over ingrediënten of kooktechnieken.

Zo leer je ook meer over je eten, en hoe je het makkelijker kan bereiden.

Voor meer keto producten, neem eens een kijkje in de webshop!

Bestellen

Als je een kookboek wilt laten opsturen naar een ander land dan Nederland of België, neem contact op door hieronder te reageren of via het contact formulier in verband met verzendkosten.

Dit product is op het moment uitverkocht. Voor meer informatie over beschikbaarheid, neem contact op via het contactformulier.

3 gedachten over “Het Grote Keto Kookboek”

 1. Hallo,
  Eind 2018 en vorig jaar had ik goeie resultaten dankzij Keto. Was slank en voelde me goed. Ondertussen ben ik 52, en nu blijkt het gewoon niet meer te lukken, ook niet met intermiterend vasten erbij. Is het op hormonaal vlak wel verstandig Keto the doen op mijn leeftijd of werkt dit alleen bij jongere mensen?

  Groeten, Liesbet

  1. Als je in de overgang zit kan afvallen moeizamer gaan. Er kunnen ook andere redenen zijn, zoals: stress, slaaptekort, vertraagde stofwisseling, verkeerde macro’s, vitamine/mineralen tekort, bepaalde medicatie.

   Het is zeker mogelijk om goed af te vallen met het keto dieet als je in de 50 bent, zeker als je keto combineert met intermittent fasting. Gewichtsplateau’s horen overigens bij het afvallen, maar in het algemeen duurt een gewichtsplateau hoogstens een paar maanden.

   Meet je of je in ketose bent en blijft? Als je goed in ketose bent, zou ik je aanraden om naar je macro’s te kijken en mee te doen aan de Fat-Adapted challenge. Je krijgt dan speciale weekmenu’s en begeleiding. Als je echter niet continu in ketose bent, zou ik aanraden om de Keto Challenge te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.