stop leververvetting challenge

Steeds meer mensen lijden aan een vervette lever. Het is een sluipende ziekte, die vaak per toeval ontdekt wordt. Hier kan je meer over leververvetting lezen.

Gelukkig is een vervette lever geheel omkeerbaar als je tijdig stappen onderneemt. Alleen in het eindstadium is het niet langer omkeerbaar en heb je een levertransplantatie nodig, maar dat is een proces dat jaren duurt voordat het zo ver is. Wacht dus niet en neem het heft in eigen handen. Jouw gezondheid staat op het spel, maar gelukkig kan jij hier zelf wat aan doen.

Schrijf je nu in voor de Stop Leververvetting Challenge en begin met een speciale vorm van het keto dieet met maaltijden ontworpen om je lever zo goed mogelijk te ondersteunen.

Waarom de Stop Levervetting Challenge?

  1. Veel structuur waardoor het makkelijk te volgen en vol te houden is
  2. Duidelijke kant-en-klare weekmenu’s met makkelijke en gezonde maaltijden
  3. Maaltijden speciaal ontworpen om de lever te ondersteunen en leververvetting tegen te gaan
  4. Dagelijkse e-mails met nuttige informatie en motivatie om door te zetten
  5. Veel informatie over keto, leververvetting en chronische ontstekingen tegen gaan en vasten

Waarom werkt het?

Op het keto dieet eet je gezonde, natuurlijke voeding, maar als je een vervette lever hebt, gaat het er niet alleen om wat je eet, maar ook wanneer je eet.

zalm maaltijd

Door twee weken lang alleen te ontbijten en te lunchen, geef je je lichaam een veel grotere kans om buikvet en vet rond je organen (vooral rond en in de lever) te gaan verbranden om aan energie te komen. Juist dit vet wordt met tal van ziektes in verband gebracht (dus lang niet alleen een vervette lever!) en het is helaas het vet wat vaak het moeilijkste kwijt te raken is. Maar gelukkig heeft onderzoek laten zien dat het wel degelijk kan zolang je aanpast:

  1. wat je eet
  2. wanneer je eet

Het keto dieet maakt het makkelijker om maaltijden over te slaan zodra je in ketose bent. De eerste paar dagen zijn daarom het moeilijkst. Voor de meeste mensen duurt het 3-4 dagen voordat ze in ketose zijn. Als je heel fit bent en veel sport, kan je sneller in ketose komen. Als je jong bent en man bent, kan je ook iets sneller in ketose komen.

Hoe werkt de Stop Leververvetting Challenge?

Met de Stop Leververvetting Challenge gebruik je twee kant-en-klare weekmenu’s en krijg je dagelijkse e-mails met informatie over wat je die dag kan verwachten en informatie over hoe het keto dieet en periodiek vasten werkt, vooral ook in relatie tot leververvetting en chronische ontstekingen.

Zo ben je na twee weken niet alleen goed afgevallen, heb je je leververvetting (gedeeltelijk) terug kunnen draaien, maar je weet nu ook veel over gezonde voeding, vasten, chronische ontstekingen en hoe je een gezonde leefstijl waarbij je wel degelijk kan genieten ontwikkeld. Bovendien heb je toegang tot WhatsApp support. 

De Stop Leververvetting Challenge duurt 14 dagen. Je hebt zaterdag tijd om je voor te bereiden en je boodschappen te doen.

Op zondagochtend kook je je eerste keto ontbijt van het speciale Stop Leververvetting Challenge menu.

De volgende twee weken gebruik je de speciaal ontworpen Stop Leververvetting Challenge menu’s en eet je ontbijt en lunch. De maaltijden zijn lekker en makkelijk om te maken en je familie kan gewoon mee eten.

Nieuwsgierig?

Zodra je je ingeschreven hebt, is het belangrijk dat je je e-mail adres bevestigt. Zodra je dit hebt gedaan krijg je een welkoms e-mail en op zaterdag krijg je extra informatie over de Stop Leververvetting Challenge voorbereiding, links naar de twee kant-en-klare weekmenu’s en boodschappenlijsten per e-mail toegestuurd.

bevestig je e-mail

Gedurende de komende twee weken ontvang je elke ochtend een e-mail die uit legt wat je die dag kan verwachten en wat de volgende stap is. Op deze manier heb je aan het einde van de twee weken een goed idee hoe en waarom het keto dieet gecombineerd met periodiek vasten werkt om van je vervette lever af te komen.

De menu’s zijn zo samengesteld dat je geen speciale of dure producten nodig hebt. Je kookt zelf eenvoudig en lekker eten. Zo val je niet alleen goed af, maar ga je je ook een stuk gezonder voelen.

In tegenstelling tot andere diëten hoef je geen calorieën te tellen en ga je je niet hongerig voelen.

Op het keto dieet beperk je het aantal koolhydraten dat je eet en zorg je dat je vetten, eiwitten en koolhydraten in een bepaalde verhouding eet. Wij hebben al het rekenwerk al voor je gedaan in de kant-en-klare weekmenu’s.

Schrijf je nu in!

Schrijf je voor zaterdag in zodat je op zaterdag kan beginnen met de voorbereiding! Als je geen email ontvangt, vergeet dan niet om je spam folder te checken.

gezonde vette vis: zalm

Ben je te laat om in te schrijven voor de Stop Leververvetting Challenge deze week? Elk weekend begint een nieuwe Stop Leververvetting Challenge!

De Stop Leververvetting Challenge begint altijd op zondagochtend. Het is belangrijk dat je op zaterdag al je boodschappen voor de hele week in huis haalt.

Nadat je de Stop Leververvetting Challenge hebt afgerond kan je doorgaan met het keto dieet en het met periodiek vasten blijven combineren. Er zijn verschillende manieren om periodiek vasten (intermittent fasting) te doen en je kan kijken wat het beste bij jouw leefstijl past. Tijdens de challenge krijg je hier ook meer informatie over.

Gebruik je medicijnen? Zwanger?

Ben je onder behandeling van een dokter of gebruik je medicijnen?

Als je onder behandeling van een arts bent en/of medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat je eerst met je arts overlegt.

Het keto dieet gecombineerd met periodiek vasten kan de werking van bepaalde medicijnen beïnvloeden, dit kan riskant zijn, als je niet weet hoe je je medicatie moet aanpassen!

Zwanger en het keto dieet

Het keto dieet en periodiek vasten wordt niet aangeraden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Onderzoek heeft uitgewezen dat diëten tijdens je zwangerschap de stofwisseling van je baby kunnen verstoren. De stofwisseling van je baby kan hierdoor op de ‘spaarstand’ gaan. De kans dat je baby op latere leeftijd obesitas krijgt is dan veel groter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.