keto kickstart challenge

Schrijf je nu in voor de Keto Kickstart Challenge en pak het keto dieet dit weekend weer op!

Opnieuw beginnen?

Heb je gedurende het afgelopen jaar het keto dieet al langere tijd gevolgd? Ben je op een gegeven moment gestopt, maar je wilt het toch weer oppakken? De Keto Kickstart Challenge helpt je om het keto dieet zo snel en makkelijk mogelijk op te pakken.

Hoe werkt het?

Keto Kickstart Challenge

In de eerste week ligt de focus op snel in ketose komen met makkelijke keto maaltijden. In de tweede week pak je intermittent fasting weer op. Op deze manier bereik je snel de voordelen van het keto dieet en door dagelijks motivatie e-mails te ontvangen krijg je net dat beetje extra aanmoediging om even door te zetten.

De Keto Kickstart Challenge duurt 14 dagen. Op zaterdag doe je boodschappen voor de hele week en op zondagochtend begin je meteen met de Keto Kickstart Challenge.

Het is belangrijk om gedurende de eerste week van de Keto Kickstart Challenge elke dag te ontbijten, dus zelfs als je je niet heel hongerig voelt. Je kan natuurlijk wel een iets kleinere portie nemen, zolang je maar niet tussendoor gaat snacken. Dus meteen vanaf de eerste dag schakel je naar drie maaltijden per dag, zonder tussendoortjes. De enige uitzondering hierop is drinkbouillon, thee en koffie (met eventueel een scheutje ongeklopte ongezoete room).

Nieuwsgierig?

Zodra je je ingeschreven hebt, is het belangrijk dat je je e-mail adres bevestigt.

Zodra je dit hebt gedaan krijg je een Welkom e-mail en vanaf zaterdagochtend krijg je elke dag een e-mail met informatie over de Keto Kickstart Challenge ven een link naar het weekmenu.

Op het keto dieet beperk je het aantal koolhydraten dat je eet en zorg je dat je vetten, eiwitten en koolhydraten in een bepaalde verhouding eet. Wij hebben al het rekenwerk al voor je gedaan in de kant-en-klare weekmenu’s.

Wat kost het?

Deelname aan de Keto Kickstart Challenge kost €24,95.

Hiervoor krijg je:

  1. twee kant-en-klare weekmenu’s met links naar de recepten en boodschappenlijst
  2. dagelijkse begeleidings e-mails met informatie over obstakels overkomen, succes factoren, gezondheidsvoordelen en vasten
  3. WhatsApp support gedurende de Keto Kickstart Challenge

Schrijf je nu in!

Schrijf je bij voorkeur voor zaterdag in zodat je op zaterdag kan beginnen met de voorbereiding! Als je geen email ontvangt, vergeet dan niet om je spam folder te checken.

Ben je te laat om in te schrijven voor de Keto Kickstart Challenge deze week? Elk weekend begint een nieuwe Keto Kickstart Challenge!

De Keto Kickstart Challenge begint altijd op zondagochtend. Het is belangrijk dat je op zaterdag al je boodschappen voor de hele week in huis haalt.

Gebruik je medicijnen? Zwanger?

Ben je onder behandeling van een dokter of gebruik je medicijnen?

Als je onder behandeling van een arts bent en/of medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat je eerst met je arts overlegt.

Het keto dieet kan de werking van bepaalde medicijnen beïnvloeden, dit kan riskant zijn, ga dus niet in je eentje aan de slag!

Zwanger en het keto dieet

Het keto dieet wordt niet aangeraden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Onderzoek heeft uitgewezen dat diëten tijdens je zwangerschap de stofwisseling van je baby kunnen verstoren. De stofwisseling van je baby kan hierdoor op de ‘spaarstand’ gaan. De kans dat je baby op latere leeftijd obesitas krijgt is dan veel groter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.