Ras-el-Hanout dip

Ras-el-Hanout dip

Deze Ras-el-Hanout dip is lekker bij gegrilde en gefrituurde gerechten. Het is een kruidige maar frisse dip. Ras-el-Hanout is één van mijn favoriete kruidenmixen. Het heeft enorm veel smaak en ruikt heerlijk.

Ik maak deze dip met labneh en dus niet met gewone yoghurt. Labneh is uitgelekte yoghurt en je kan het heel makkelijk zelf maken. Hier kan je zien hoe je labneh maakt. Deze dip moet nog wel iets vloeibaar zijn, dus als je de yoghurt zo’n 2 uur laat uitlekken dan is dat ruim voldoende. Kies wel een yoghurt die laag in koolhydraten is, hier kan je mijn yoghurt review vinden.

Kommetje met Ras-el-Hanout dip

Ras-el-Hanout dip

No ratings yet
Afdrukken Pin

Klik op het aantal personen om de hoeveelheden aan te passen.

Gang: Dips & koude sausjes
Keuken: Midden-Oosten
Bereidingstijd: 5 minuten
Porties: 2 personen
calorieën: 23kcal

Ingrediënten

  • 0.5 theelepel Ras-el-Hanout
  • 75 ml Labneh

Instructies

  • Doe de labneh en Ras-el-Hanout in een kom.
    Kom met labneh en Ras-el-Hanout
  • Meng goed door elkaar heen. Je kan deze dip van te voren maken en in de koelkast bewaren.
    Kommetje met Ras-el-Hanout dip

Nutrition

Calorieën: 23kcal | Bruto koolhydraten: 2g | Eiwit: 4g | Vetten: 1g | Sodium: 14mg | Kalium: 59mg | Vezel: 1g | Vitamine A: 10IU | Vitamine B1: 1mg | Vitamine B2: 1mg | Vitamine B3: 1mg | Vitamine B5: 1mg | Vitamine B6: 1mg | Vitamine B12: 1µg | Vitamine C: 1mg | Vitamine E: 1mg | Vitamine K: 3µg | Calcium: 49mg | Koper: 1mg | Foliumzuur: 4µg | IJzer: 1mg | Mangaan: 1mg | Magnesium: 5mg | Fosfor: 51mg | Selenium: 4µg | Zink: 1mg | Netto koolhydraten: 1g | Macro Vetten: 27% | Macro Koolhydraten: 24% | Macro Eiwitten: 48%

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating




mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.