Deze Ras-el-Hanout dip is lekker bij gegrilde en gefrituurde gerechten. Het is een kruidige maar frisse dip. Ras-el-Hanout is één van mijn favoriete kruidenmixen. Het heeft enorm veel smaak en ruikt heerlijk.

Ik maak deze dip met labneh en dus niet met gewone yoghurt. Labneh is uitgelekte yoghurt en je kan het heel makkelijk zelf maken. Hier kan je zien hoe je labneh maakt. Deze dip moet nog wel iets vloeibaar zijn, dus als je de yoghurt zo’n 2 uur laat uitlekken dan is dat ruim voldoende. Kies wel een yoghurt die laag in koolhydraten is, hier kan je mijn yoghurt review vinden.

Ras-el-Hanout dip

  • 0.5 theelepel Ras-el-Hanout
  • 75 ml Labneh
  1. Doe de labneh en Ras-el-Hanout in een kom.



  2. Meng goed door elkaar heen. Je kan deze dip van te voren maken en in de koelkast bewaren.



Dips & koude sausjes
Midden-Oosten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *