brood vervangers

Brood vervangers

In Nederland zijn we gewend om veel brood te eten. Dat is ook niet zo gek, want brood is heel lekker en makkelijk mee te nemen naar werk of school. Gelukkig is brood vervangen op het keto dieet helemaal niet zo moeilijk. De meeste keto brood vervangers zijn bovendien glutenvrij. Er zijn verschillende soorten keto brood vervangers voor plakken brood, bolletjes, broodjes, pita broodjes, bagels, naan-brood, etc. Deze brood vervangers kan je eenvoudig zelf maken en ze zijn een stuk sneller klaar dan zelf brood maken!

Geen bewerkte producten

Je hebt geen dure en speciale producten nodig. Er zijn wel speciale ‘keto’ of ‘koolhydraatarme brood alternatieven’ maar die zijn vaak heel bewerkt en bevatten één of meer ingrediënten die je juist wilt vermijden.

Andere keto alternatieven

Wat voor brood geldt, geldt ook voor rijst, pasta en aardappels. Ook die bevatten veel te veel koolhydraten om binnen het keto dieet te passen. Gelukkig kan je ook rijst vervangen, hier kan je rijst vervangers vinden. En hetzelfde geldt voor pasta en aardappels, hier kan je pasta vervangers en aardappel vervangers vinden.

Totaal: € -

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.