Keto leefstijl

Als je een keto leefstijl hebt kijk je waarschijnlijk inmiddels heel anders naar voeding en gezondheid. Veel mensen beginnen met het keto dieet om af te vallen, maar op een gegeven moment wordt het een keto leefstijl.  Je merkt dan dat je niet alleen goed en blijvend afvalt maar ook van allerlei kwaaltjes kwijtraakt of je psychisch beter gaat voelen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen zelfs als ze hun streefgewicht bereikt hebben, toch nog steeds het keto dieet blijven volgen.

Vaak merk je ook dat als je het keto dieet al meerdere jaren volgt en gezond en puur eten eet, je gewoonweg geen behoefte meer hebt aan bewerkte producten, brood, pasta, koekjes, snoep, etc.

Bovendien kan je zodra je fat-adaptatie bereikt hebt, best een keer meer koolhydraten eten en dan weer makkelijk in ketose komen. Maar dan kies je uit jezelf vaak toch voor gezondere koolhydraten, zoals fruit/groente die meer koolhydraten bevatten dan je normaal zou nemen in plaats van een pak koekjes uit de supermarkt.

Je smaak verandert namelijk echt. Dit geldt trouwens alleen als je puur, echt voedsel eet en dus niet als je weinig koolhydraten eet, maar wel zoetstoffen, eiwitshakes/repen, etc. Zolang je dat blijft doen wordt het keto dieet geen keto leefstijl want je zal nog steeds naar zoetigheid blijven verlangen. De kans dat je op een gegeven moment weer terug gaat naar je oude leefstijl is dus veel groter.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.