Dit is een lekkere frisse dip voor bij gebraden kip en keto-aardappeltjes. Ook lekker bij visgerechten.
Bieslook-crème fraîche dip is lekker fris en lichter (minder vet) dan mayonaise. Het is het lekkerst met verse bieslook.
De bieslook even wassen en droogdeppen en dan met een schaar in kleine stukjes knippen. Meng de bieslook dan door de crème fraîche en garneer eventueel met wat stukjes bieslook of zoals ik hier heb gedaan, met een bosviooltje. Wist je dat je bosviooltjes kan eten?

Bieslook-creme fraîche dip
Afdrukken PinKlik op het aantal personen om de hoeveelheden aan te passen.
Ingrediënten
- 100 ml crème fraîche
- 1 eetlepel bieslook
Instructies
- Was de bieslook en dep droog. Knip de bieslook dan met een schaar in stukjes.
- Meng de bieslook door de crème fraîche heen. Bewaar in de koelkast totdat je gaat serveren.