keukenmachine

Keukenmachine

Een goede keukenmachine is een enorm goede investering als je van koken houdt en je het jezelf makkelijk wilt maken!

Als je een keto-dieet volgt, moet je gewoon wel zelf koken. Kant-en-klaar maaltijden bevatten eigenlijk altijd veel koolhydraten, in de vorm van suiker en/of zetmeel.

Je hoeft geen ingewikkelde dingen te koken. Een stukje vlees met gekookte groente of een salade is prima. Toch kan het heel handig zijn om een goede keukenmachine te hebben, want dat bespaart een hoop tijd en moeite.

Zelf heb ik de Magimix 5200XL, het is een fantastische machine. Ik heb hem al vele jaren. Hij heeft echter één enorm nadeel: hij heeft namelijk maar één snelheid. Als ik nu een keukenmachine zou kopen, zou ik deze machine kopen.

Deze machine is namelijk net zo krachtig als mijn Magimix, maar heeft meerdere snelheden en nog veel meer mogelijkheden plus hij is een heel stuk goedkoper.

Ik gebruik mijn keukenmachine bijvoorbeeld om te raspen: ik rasp zelf kaas. Als je geraspte kaas in de winkel koopt is er eigenlijk altijd zetmeel aan toegevoegd. Dat wil je dus niet op een keto-dieet. Geraspte kaas gebruik je voor puree, maar ook in een pizza-bodem, in sausjes, etc.

Ik rasp ook veel soorten groenten. Ik gebruik mijn keukenmachine om bloemkoolrijst, of bloemkool cous-cous te maken, maar ook om koolrabi te raspen voor in een salade.

Ik gebruik de keukenmachine ook om bijvoorbeeld pesto te maken. Ik gebruik hem ook om in vijf minuten lekker frambozen-ijs te maken.

Dus als je een keukenmachine hebt, gebruik hem!

Als je er geen hebt, dan is dat misschien een mooi verjaardagscadeau! Als je er één gaat kopen, neem er dan één met verschillende messen/snijbladen/garde’s. Je hebt dan namelijk veel meer mogelijkheden en hebt minder verschillende machine’s nodig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.