Bozita pakjes

Het leven van een Keto Kat – Deel 5: Bozita recensies

Heb je nog niet alle vorige blogs gelezen? Lees die dan hier.

Hoi allemaal! Vandaag schrijf ik weer een nieuwe blog. En dit keer is het niet een normale blog: nee, het is een speciale thema blog! Ik ga het in deze blog over mijn favoriete kattenvoer hebben. En daarom heet mijn blog ‘Bozita recensies’.

Waarom ik deze blog schrijf

Toen ik begon me Bozita eten, kocht mijn baasje maar drie smaken: kip, zalm en rund. Later ging ze op zoek naar meer smaken, en nam er steeds meer mee naar huis.

Laatst kwam mijn baasje thuis met twee zakken vol Bozita. Dat was een fijne verassing! Ze had allemaal nieuwe smaakjes meegebracht.

En ik dacht: Er zijn nu zo veel smaakjes, daar wil ik eigenlijk wel een leuke blog overschrijven!  Dus ik bedacht om ze te gaan beoordelen. Ik wou ze eerst allemaal beoordelen, maar toen leek het mij juist leuker om er maar vijf te doen.

Beoordelen

Ik ga dus in deze blog vijf Bozita smaakjes beoordelen. Ik bedacht dat het interessanter zou zijn als ik de vijf meest verschillende smaakjes koos. Dus dat heb ik gedaan. De vijf smaken die ik in deze blog ga beoordelen zijn: kip, konijn, garnalen, zalm en lam.

Ik geef ze ook allemaal een cijfer, en ik maak een Top 3!

Kip

Ik begin met kip. Kip is één van de klassieke Bozita smaken. Ik vind zelf kip wel redelijk lekker. Het heeft een vrij neutrale smaak en geur, dus ik denk dat de meeste katten dit wel zullen lusten. Dat is natuurlijk vooral goed als een kat leert om Bozita te eten. Ik ben zelf begonnen met kip. Daardoor ben ik Bozita steeds lekkerder gaan vinden.

Maar na een tijdje begint het toch echt wel saai te worden… Het heeft nou eenmaal niet zo een bijzondere smaak, wat natuurlijk wel goed is voor katten die Bozita moeten leren eten, maar niet zo heel lekker is voor katten die Bozita toch al lusten.

Cijfer: 8

Konijn

Konijn is één van de nieuwe smaken Bozita. Het heeft een sterkere smaak dan kip, waardoor het zich onderscheidt. Maar het is denk ik niet zo lekker voor katten die net naar Bozita overstappen. Die vinden het waarschijnlijk ook te sterk ruiken.

Ik zou niet elke dag konijn willen eten. Daar krijg je denk ik al gauw genoeg van. Ik denk dat het het lekkerste is als je het maar af en toe eet.

Cijfer: 7

Garnalen

Alle katten die al stukjes vlees en vis eten, zullen weleens garnalen hebben geproefd. Garnalen vinden volgens mij wel alle katten lekker! Zelfs voordat ik stukjes vlees en vis at, at ik al garnalen. Het zijn gewoon hartige snoepjes voor ons katten!

En de Bozita smaak stelde niet teleur! Ik vind het even lekker als echte garnalen. Het ruikt ook even lekker. Ik zou het echt elke dag kunnen eten.

Een echte aanrader!

Cijfer: 10!

Zalm

Zalm is net zoals kip één van de eerste Bozita smaken die ik heb geproefd. Het heeft ook een wat neutrale smaak, maar niet zo neutraal als kip. Het is ook goed voor katten die net Bozita beginnen.

Maar, toch kan ik het geen 9 geven. Ik vind het daar namelijk net niet lekker genoeg voor.

Cijfer: 8,5

Lam

Lam is net zoals konijn een nieuwe smaak voor mij. Dit is wel een hele lekkere! Ik denk dat katten die nog niet gewend zijn aan Bozita dit toch lekker zouden vinden, en het is niet zo neutraal als zalm of kip. Het heeft niet een hele sterke geur. Maar daar heb ik helemaal geen probleem mee.

Ik vind dat lam wel een negen verdient, maar niet hoger. Het is nou eenmaal niet zo fantastisch als garnalen.

Cijfer: 9

De Top 3

Uit deze vijf komt nu de Top 3:

1. Garnalen

Kijk,  ze zijn nou eenmaal het lekkerst. Ze zijn ook lekker voor katten die net met Bozita beginnen. Lekker voor iedereen!

2. Lam

Precies goed. Niet te sterk, niet te neutraal. Maar, het mist toch dat beetje extra, wat garnalen wel heeft.

3. Zalm

De beste optie voor katten die met Bozita beginnen. Maar het is gewoon niet lekker genoeg om met lam of garnalen te concureren.

Mijn favoriet

De Top 3 van hier boven was natuurlijk van de vijf meest verschillende soorten voer. Maar daar zat mijn eigen favoriet niet bij.

Het Bozita voer wat ik het allerlekkerst vind is eend. Ik vind het gewoon zo’n lekkere smaak hebben. Maar, ik zou het niet aanraden voor katten die net met Bozita beginnen. Daarvoor heeft het een te sterke smaak. Maar voor mij zelf: ik zou het elke dag de hele dag door kunnen eten!

Bekijk ook Aflevering 5 van mijn YouTube serie hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.