Keto kat eet nu Bozita

Het leven van een Keto Kat – Deel 3: Bozita

Zoals jullie in mijn vorige blog gelezen hebben, kreeg ik van Canagan dorst en viel ik maar niet af. Mijn baasje moest dus alweer op zoek naar nieuw kattenvoer. In deze blog ga ik vertellen over Bozita

Keto Kattenvoer: Bozita

Mijn baasje ging keto kattenvoer googlen. Toen zag ze Bozita staan. Mijn baasje besloot om daar eens naar te gaan kijken. Ze zocht toen op of dat kattenvoer zonder van allerlei toevoegingen was. Het bleek kattenvoer te zijn dat ook geschikt is voor katten met diabetes.

Mijn baasje keek wat er in zat: heel veel vlees en verder water. Er zaten geen granen, rijst, groente, fruit en zoetstoffen in. Het was dus net wat ze zocht! Ze hoopte dat ik door Bozita ook gewoon vlees en vis zou leren eten.

Uitproberen

Mijn baasje kocht drie pakjes om te proberen. Ze gaf mij drie keer per dag een half pakje. Ik vond het in het begin wel een beetje vies, maar na een tijdje begon ik het zelfs lekker te vinden! Op een gegeven moment kwam ik zelfs aanrennen als ik de gangkast open hoorde gaan.

Ik leerde steeds meer smaken te eten, en na een tijdje ging ik ook gekookt vlees en vis te eten! Rauw vlees en vis at ik nog niet, dat vond ik nog te veel stinken.

Vooruitgang

Het is natuurlijk wel goed dat ik het lustte en ook ander eten leerde eten, maar viel ik nou af? Ja! Ik had eindelijk een kattenvoer dat ik lekker vond én waarbij ik ook afviel. Met Bozita viel ik in een goed tempo af. Het is namelijk niet goed om heel snel af te vallen als je een dikke kat bent, want dan kan je heel ernstige leverproblemen krijgen. Ik dacht dat als ik Bozita zo zou blijven eten, ik wel redelijk snel op een veilige manier op een goed gewicht zou komen!

Maar was dat wel zo? Lees de volgende blog om daar achter te komen. Kijk ook aflevering 3 van mijn YouTube serie Keto Kat hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.