Informatie over het keto dieet

Hier kan je heel veel informatie over het keto dieet vinden. Je kan informatie vinden voor als je net met het keto dieet begint, maar ook als je het keto dieet al langere tijd volgt en misschien een gewichtsplateau bereikt hebt of het keto dieet wil gaan combineren met intermittent vasten. 

Als je van plan bent om met het keto dieet te beginnen, kijk dan bij  ‘keto starters’ voor informatie over wat het keto dieet is, hoe en waarom het werkt en hoe je de overgang naar het keto dieet kan maken. Kijk ook bij de bijwerkingen om te zien wat je kan verwachten als je overschakelt naar het keto dieet en hoe je keto griep kan voorkomen, door wat simpele maatregelen te nemen. Als je een snelle start met het keto dieet wilt maken, doe dan mee met de Keto Challenge. Je krijgt dan 2 speciale kant-en-klare weekmenu’s met boodschappenlijsten. Gedurende de twee weken krijg je elke dag een begeleidings e-mail met informatie wat je die dag kan verwachten en ook waar je op moet letten als je het keto dieet volgt. Door de speciale maaltijden verklein je bovendien het risico dat je keto griep krijgt.

Veel mensen gaan het keto dieet aanvankelijk volgen om af te vallen, maar blijven het vervolgens volgen vanwege de gezondheidsvoordelen. Ook hierover kan je hel veel informatie op dit website vinden. Als je het moeilijk vindt om keto in een nieuwe leefstijl te maken, dan kan coaching een oplossing voor je zijn. 

Het keto dieet is voor bijna iedereen geschikt. Met wat aanpassingen kunnen ook kinderen prima met het keto dieet mee eten. Kijk bij ‘keto leefstijl’ voor meer informatie hierover en ook in kids kan je veel informatie over gezonde voeding voor kinderen vinden. 

Direct met het keto dieet beginnen? Lees dan wel eerst de disclaimer

Login icoon

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!