Krijg Keto Premium Brons!

Totaal: € -

2 gedachten over “Krijg Keto Premium Brons!”

  1. Ik wil graag weten of de kant en klare menu’s ook aangepast zijn aan je dagelijkse caloriebehoeftes met mijn macro’s erbij. Dus hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten ik moet eten en naarmate ik afval kan het ook steeds mijn caloriebehoeftes en macro aangepast worden in de werkmenu.

    1. Hallo, er zijn verschillende weekmenu’s voor verschillende energiebehoeften. Bovendien variëren de hoeveelheid calorieën binnen een menu. Er zijn ook verschillende menu’s voor verschillende macro’s. Bovendien kan je met de menu-planner ook zelf menu’s aanpassen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.