Alles wat hier staat is 13/08/2020 het laatst bewerkt. Daardoor kunnen de prijzen afwijken.

CamelBak Space Aliens

CamelBak Space Aliens

Een goede lekvrije beker! Deze Camelbak Eddy Kids drinkfles is anti-lek, zelfs als hij omvalt! Bovendien is hij heel makkelijk te gebruiken en makkelijk schoon te maken. Je kan kiezen uit heel veel leuke stijlen. Hij is natuurlijk BPA-vrij en vaatwasbestendig.
Inhoud: 400 ml

€16,99

RexLondon Vintage Voertuigen

Koel water uit een coole fles!

Deze Rex London waterfles kan in de vaatwasser en is natuurlijk BPA vrij. Een leuke drinkfles met vintage voertuigen! Komt met een rietje. Inhoud: 500 ml

€12,50

Prinsessen waterfles

Prinses Lillifee waterfles

Een schattige waterfles met een kroontje. Gemaakt van aluminium en BPA vrij. Aluminium kan niet in de vaatwasser, maar houdt je drinken wel langer koel.
Inhoud: 400 ml


€17,45

Rex london tropical waterfles

Retro Tropical Palm

Superleuke Rex London thermosfles met kopje en push top stopper uit de Tropical Palm-serie. In deze serie heb je ook een lunchbox en een koeltas. Gemaakt van RVS, natuurlijk BPA-vrij.
Inhoud: 350 ml

€21,95

free and easy drinkfles

Free and Easy drinkfles

Mooie aparte kleur en heel handig, want hij komt met een karabijnhaak om hem aan je tas te hangen. Hij komt in blauw, roze en zilver. BPA-vrij, gemaakt van aluminium.
Inhoud: 600 ml

€11,95

RVS drinkfles travel more

Sport thermosfles

Dubbelwandige thermosfles voor lekker koud water of een warme kop thee! Hij houdt koude drankjes tot 9 uur koud en warme drankjes tot 18 uur warm en komt in rood, zwart en zilver. BPA-vrij, gemaakt van RVS.
Inhoud: 500 ml

€10,47

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.