Verhuisd

Word nu lid van Keto Recepten voor toegang tot de maaltijdplanner en nog veel meer!

Wat eten we vandaag? Door een weekplanning te maken met de maaltijdplanner, weet je precies wat je elke dag eet. Zo is het veel makkelijker om je aan je dieetschema te houden en goed en snel af te vallen.

Door al je boodschappen eens per week te halen heb je ook geen verleiding in de supermarkt als je moe en hongerig bent! Je bespaart jezelf bovendien veel tijd (en geld).

Weekmenu samenstellen met de maaltijdplanner

Met de maaltijdplanner kan je lekkere keto-recepten vinden in de keto-recepten database.

Op deze manier kan je makkelijk en snel je weekmenu samenstellen. Je kan dan ook meteen je boodschappenlijst (bijvoorbeeld op je telefoontje)  opslaan of uitprinten.

Je krijgt per maaltijd en per dag informatie over het totaal aantal koolhydraten, eiwitten en vetten dat je eet, Zo kan je er makkelijk voor zorgen dat je niet meer dan 20 gram netto koolhydraten per dag eet.

Je kan ook je favoriete recepten makkelijk toevoegen aan je volgende weekmenu’s.

Eetdagboek

Je kan de maaltijdplanner als een eetdagboek gebruiken.

Op deze manier krijg je meer inzicht in je eetgedrag.

Je kan alle gegevens opslaan of uitprinten en je kan deze gegevens dan vergelijken met de informatie van de gewichtstracker om te kijken wat voor jou het beste werkt.

Kant-en-klare weekmenu’s

Als je weinig tijd hebt, kan je natuurlijk ook de kant-en-klare weekmenu’s gebruiken. Je hoeft dan alleen te selecteren voor hoeveel personen de verschillende maaltijden zijn en dan kan je meteen al je wekelijkse boodschappen doen met de boodschappenlijst.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.