Podcasts

Hier kan je een aantal keto podcasts (in het Engels) vinden.

Informatie en motivatie

Je kan naar deze podcasts luisteren om meer informatie over het keto dieet, maar ook waarom andere diëten op de lange termijn domweg niet kunnen werken. Want nee, het is niet omdat mensen niet genoeg doorzettingsvermogen hebben, het is omdat onze hormoonhuishouding dit vrijwel onmogelijk maakt. Dat is dus de basis voor Yo-Yo diëten. Goed voor de dieet industrie, maar niet voor ons lichaam.

Ik denk dat deze podcasts, samen met de documentaires, ook kunnen zorgen dat je gemotiveerd blijft.

Het keto dieet en/of vasten helpt je namelijk niet alleen om af te vallen, je wordt er niet alleen slank door, maar nog belangrijker, het maakt je een veel gezonder persoon. Dat is waarschijnlijk toch de belangrijkste motivatie en daarom blijven veel mensen het keto dieet ook volgen ook al hebben ze hun streefgewicht bereikt. Ze voelen zich zowel fysiek als psychisch beter: meer energie, helderder van geest, positiever, etc.

Onderwerpen

Ik selecteer hoofdzakelijk onderwerpen die over het keto dieet of over vasten gaan, maar ook over de achtergrond van het keto dieet en vasten en waarom het is dat gewone diëten op de lange termijn vrijwel altijd tot gewichtstoename leiden.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.