Ga terug
+ servings
Kom met Jalfrezi met paneer

Vegetarische Jalfrezi met Paneer

2 personen
5 minuten
10 minuten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels extra vierge kokosolie
  • 1 rode ui (ongeveer 60 gram)
  • 1,5 theelepel komijnzaadjes
  • 0,5 theelepel kurkuma
  • 2 cm verse gember
  • 1 theelepel garam masala
  • 1 groene chili peper
  • 1 groene paprika
  • 400 gram paneer (of halloumi)
  • 1 tomaat
  • 150 ml kokosmelk (Aroy D)
  • 200 gram konjac rijst (of keto kokosrijst) (optioneel)

Voedingswaardes

Calorieën: 908kcal
,
Eiwitten: 31g
,
Bruto koolhydraten: 19g
,
Netto koolhydraten: 11g
,
Vetten: 79g
,
Macro vetten: 78%
,
Macro koolhydraten: 8%
,
Macro eiwitten: 14%

Instructies

  • Verwarm de kokosolie in een wok op matig hoog vuur.
    Wok met kokosvet
  • Pel de rode ui en snij in kleine stukjes.
  • Maak de chili peper schoon door de zaadlijsten en eventueel zaadjes te verwijderen en snij in ringetjes. Als je van heet houdt, dan laat je de zaadlijsten en zaadjes zitten.
    Houten snijplank met in ringetjes gesneden groene chili peper
  • Schil de gember en snij in dunne plakjes.
    Houten snijplank met dunne plakjes gember
  • Snij de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij in niet te kleine stukken.
  • Voeg de komijnzaadjes, verse gember en chili peper toe en laat 1 minuut op matig vuur bakken.
    Wok met chili peper, gember en komijnzaadjes
  • Voeg nu de rode ui en paprika en andere specerijen toe.
    Wok met groenten en specerijen
  • Snij de tomaat in blokjes en voeg aan de wok toe.
    Wok met toegevoegde tomaat
  • Voeg de kokosmelk aan de wok toe. Schep voorzichtig door elkaar heen.
  • Snij de paneer in blokjes en voeg aan de saus toe. Laat 5 minuten mee garen.
    Wok met saus en stukken paneer
  • Serveer met konjac rijst of keto kokosrijst.