Ga terug
+ servings
tandoori zalm

Tandoori zalm

4 personen
10 minuten
20 minuten

Ingrediënten

  • 600 gram zalmfilet
  • 2 eetlepels tandoori mix
  • 60 ml extra vierge olijfolie

Voedingswaardes

Calorieën: 346kcal
,
Eiwitten: 30g
,
Bruto koolhydraten:
,
Netto koolhydraten: 0g
,
Vetten: 25g
,
Macro vetten: 65%
,
Macro koolhydraten: 0%
,
Macro eiwitten: 35%

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180º celsius.
  • Maak een marinade door de olijfolie met de tandoori kruidenmix te mengen.
    Tandoori marinade
  • Smeer de zalm met een kwastje aan beide kanten in met de marinade.
    smeer de zalm met een kwastje met de marinade in
  • Leg de zalm in een ingevette of met bakpapier bedekte ovenschaal en bak de zalm in 15-20 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
    Leg de zalm in een ingevette ovenschaal