Sla de kalflapjes plat en bestrooi ze dan met wat zout en peper.
Meng het gehakt met de tijm en salie in een kom.
Verdeel het gehakt in het juiste aantal porties en maak in de vorm van een balletje.
Leg een plakje platgeslagen kalfsschnitzel neer. Vorm een portie kalfsgehakt in een worstje en leg op het plat geslagen kalfslapje. Rol het lapje op. Zet eventueel vast met een houten prikker of doe er wat keukentouw omheen om het tijdens het garen goed bij elkaar te houden.
Verhit de boter en olijfolie in een braadpan op matig-hoog vuur.
Zodra de boter gesmolten is, even doorroeren en dan de blinde vinken op hoog vuur aan alle kanten bruinen.
De citroen goed wassen en dan in plakjes snijden.
Het vuur nu naar matig draaien. Voeg nu ook de in plakjes gesneden citroen toe. Laat op matig vuur 20 minuten zachtjes doorbakken. Voeg eventueel een scheutje witte wijn toe.
Haal de schijfjes citroen uit de braadpan. Serveer de kalfsrolletjes met de jus van boter en citroen.