1eetlepeldragon1 theelepel gedroogde dragon of dille
2eieren
Voedingswaardes
Calorieën: 931kcal
,
Eiwitten: 31g
,
Bruto koolhydraten: 12g
,
Netto koolhydraten: 7g
,
Vetten: 86g
,
Macro vetten: 82%
,
Macro koolhydraten: 5%
,
Macro eiwitten: 13%
Instructies
Breng een pan met water aan de kook. Zodra het water kookt de eieren erin leggen en ze 8 minuten koken.
Was de sla en snij of scheur in stukjes.
Snij of knip de dragon in stukjes en maak de sjalot schoon en snij ook in stukjes, zest de citroen. Meng door de mayonaise heen. Doe het merendeel van de mayonaise bij de sla en meng door elkaar heen. Leg op een schaal of bord.
Laat de tonijn eventueel uitlekken en meng de olijfolie door de tonijn heen. Verspreid de tonijn over de sla.
Laat de asperges uitlekken en leg ze rond de sla. Pel de gekookte eieren en halveer ze. leg ze op de tonijn en doe er eventueel wat mayonaise op, versier de schotel met mayonaise. Garneer met wat schijfjes citroen.