Ga terug
+ servings
Kom met keto Cajun aardappelsalade

Cajun aardappelsalade

4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 500 gram bloemkool
  • 4 eieren

Cajun mayonaise

  • 1 eetlepel Cajun kruidenmix
  • 2 eetlepels Belgische mayonaise
  • 2 eetlepels Labneh (of Griekse yoghurt)

Voedingswaardes

Calorieën: 149kcal
,
Eiwitten: 9g
,
Bruto koolhydraten: 8g
,
Netto koolhydraten: 5g
,
Vetten: 10g
,
Macro vetten: 57%
,
Macro koolhydraten: 20%
,
Macro eiwitten: 23%

Instructies

  • Doe de eieren in een pan met koud water en laat de eieren zodra het water kookt, in 8 minuten gaar koken.
    Eieren in een pan met water
  • Snij de bloemkool in kleine roosjes. De stronk kan je ook in kleine stukjes snijden.
    Kleine stukjes bloemkool in een pan
  • Voeg zoveel water aan de pan toe dat de bloemkool net onder staat. Kook de bloemkool in ongeveer 8 minuten bijtgaar.
    Pan met bloemkoolstukjes
  • Laat de gekookte bloemkool uitlekken in een vergiet.
  • Zet de pan met hardgekookte eieren onder de koude kraan. Zodra de eieren iets afgekoeld zijn, de eieren pellen en in plakjes snijden.
  • Maak de Cayun mayonaise door de kruidenmix met de mayonaise en Labneh of yoghurt te mengen.
    Kom met keto Cajun mayonaise dip
  • Doe de bloemkoolstukjes, eieren en Cajun mayonaise in een kom.
  • Meng goed door elkaar heen. Je kan deze keto Cajun aardappelsalade van te voren maken en in de koelkast bewaren.
    Kom met keto Cajun aardappelsalade