Was de paprika, tomaatjes en het bosuitje en rasp de kaas.
Snij de paprika en het bosuitje in kleine stukjes.
Maak de Jalapeno peper schoon en verwijder de zaadjes, snij de peper in kleine stukjes. Hoeveel Jalapeno peper je gebruikt hangt er vanaf hoe pittig je het wilt hebben.
Was de tomaatjes, dep droog en snij in half of kwart. Hou er een paar apart om mee te garneren.
Laat de boter in een koekenpan smelten (niet bruin laten worden) op matig vuur.
Breek de eieren in een kom. Voeg het water toe en klop goed los.
Doe het omelet beslag in de pan en haal het met een vork van de rand naarbinnen. Zo gaart je omelet veel sneller.
Zodra het beslag aan de bovenkant droog is, keer je de omelet voorzichtig om met een spatel. Je kan eventueel nog een klontje boter toevoegen.
Zet het vuur wat lager en leg de groenten bovenop de omelet.
Strooi de helft van de geraspte kaas bovenop de groenten.
Vouw de omelet dubbel.
Strooi de rest van de geraspte kaas over de dubbelgevouwen omelet heen. Voeg eventueel nog wat boter aan de pan toe.
Laat de omelet op matig vuur met de deksel op de pan zachtjes bakken zodat de kaas smelt.
Was de koriander, dep droog en snij of knip in stukken.
Garneer de omelet met de rest van de tomaatjes en koriander.