Verwarm de oven voor op 200° Celsius.
Ontdooi de diepvries broccoli en snij in kleine roosjes. Snij de stam van de broccoli ook in kleine stukjes.
Was de paprika en haal de zaadlijsten er uit. Snij de paprika in stukjes.
Snij de koolvis in stukken van 3-4 cm.
Verhit de olijfolie in een braadpan op hoog vuur. Zodra de olie heet is de broccoli 2-3 minuten zachtjes laten bakken op matig vuur. Als je verse broccoli gebruikt, dan 5 minuten laten bakken op matig vuur.
Was ondertussen de koriander en hak in stukken (ook de steeltjes).
Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
Voeg de mascarpone aan de pan met broccoli toe en laat smelten op matig vuur.
Voeg nu ook peper, zout en de paprika toe en roer even door.
Doe de inhoud van de braadpan in de ovenschaal.
Leg de stukken koolvis tussen de groenten.
Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat 20 minuten bakken.
Serveer met de fijngesneden koriander.