Verwarm de oven voor op 180° Celsius voor een hete lucht oven en anders op 200° Celsius.
Splits de eieren en probeer de dooiers heel te houden, door elke dooier voorzichtig in een apart kommetje of beker te doen.
Klop de eiwitten met een snufje zout stijf. Zet je mixer eerst op een lage stand en zodra de eiwitten iets steviger worden kan je je mixer op een hoge stand zetten.
Zodra de eiwitten stijf zijn en pieken gaan vormen stoppen met kloppen.
Vet de garneerringen in met wat boter en zet ze op een bakplaat die bedekt is met een vel bakpapier.
Verdeel de stijfgeklopte eiwitten over de garneerringen en maak een kuiltje in het midden.
Zet de garneerringen 5 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze stevig zijn geworden en lichtbruin aan de randjes.
Haal de gegaarde eiwitten uit de oven en laat in elke garneerring voorzichtig een eidooier in het kuiltje glijden. Strooi eventueel wat zout en peper over de dooiers en zet 5 minuten in de oven.
Zodra de eidooier stevig is geworden direct serveren.