Ga terug
+ servings
romige paprikasaus

Romige paprikasaus

4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel milde paprikapoeder
  • 100 gram mascarpone
  • 150 ml slagroom
  • theelepel zout

Voedingswaardes

Calorieën: 247kcal
,
Eiwitten: 3g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 25g
,
Macro vetten: 92%
,
Macro koolhydraten: 3%
,
Macro eiwitten: 5%

Instructies

  • Voeg de mascarpone, room, zout en paprika poeder aan een steelpan toe. Laat de mascarpone op matig vuur smelten, terwijl je het even doorroert.
    Doe de mascarpone, room en paprikapoeder in de pan terwijl de pan van het vuur af is.
  • Roer door elkaar heen en druk de mascarpone klontjes plat.
  • Roer met een lepel totdat je een gladde saus hebt.
    Roer totdat je een gladde paprikasaus hebt