Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige paprikasaus
4
personen
10
minuten
minuten
Ingrediënten
1
eetlepel
milde paprikapoeder
100
gram
mascarpone
150
ml
slagroom
⅛
theelepel
zout
Voedingswaardes
Calorieën:
247
kcal
,
Eiwitten:
3
g
,
Bruto koolhydraten:
2
g
,
Netto koolhydraten:
1
g
,
Vetten:
25
g
,
Macro vetten:
92
%
,
Macro koolhydraten:
3
%
,
Macro eiwitten:
5
%
Instructies
Voeg de mascarpone, room, zout en paprika poeder aan een steelpan toe. Laat de mascarpone op matig vuur smelten, terwijl je het even doorroert.
Roer door elkaar heen en druk de mascarpone klontjes plat.
Roer met een lepel totdat je een gladde saus hebt.