Ga terug
+ servings
spinazie a la creme

Spinazie a la crème

4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 750 gram spinazie deelblokjes (bevroren)
  • 200 gram mascarpone
  • ½ theelepel nootmuskaat

Voedingswaardes

Calorieën: 281kcal
,
Eiwitten: 10g
,
Bruto koolhydraten: 9g
,
Netto koolhydraten: 4g
,
Vetten: 24g
,
Macro vetten: 74%
,
Macro koolhydraten: 12%
,
Macro eiwitten: 14%

Instructies

  • Vul het bakje van de stoomkoker met kokend water tot het maximum niveau.
  • Verdeel de spinazie deelblokjes over 2 mandjes en zet op de stomer. Doe de deksel er bovenop.
    spinazie deelblokjes
  • Stoom de spinazie in 15-20 minuten gaar. Zodra de spinazie gaar is, kan je het makkelijk met een vork loshalen.
    spinazie gaar stomen
  • Zodra de spinazie gaar is, doe je het in een kom. Voeg de mascarpone toe en roer door elkaar heen totdat je een egale massa krijgt.
    mascarpone door de spinazie mengen
  • Strooi de nootmuskaat over de spinazie a la crème.