Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde vleesrolletjes (zonder varkensvlees)
4
personen
10
minuten
minuten
Ingrediënten
75
gram
runderrookvlees
75
gram
rosbief
75
gram
rundersalami
50
gram
kipfilet met bospaddestoelen
50
gram
kipfilet met zongedroogde tomaatjes
75
gram
kipsalami
Vulling
400
gram
roomkaas
(laag in koolhydraten)
1
bosui
0.25
theelepel
knoflookpoeder
2
eetlepels
verse koriander
100
gram
komkommer
(geraspt)
1
theelepel
citroenzest
snufje
zout
peper naar smaak
Voedingswaardes
Calorieën:
470
kcal
,
Eiwitten:
26
g
,
Bruto koolhydraten:
5
g
,
Netto koolhydraten:
4
g
,
Vetten:
39
g
,
Macro vetten:
74
%
,
Macro koolhydraten:
4
%
,
Macro eiwitten:
22
%
Instructies
Vulling 1 voor de rundervleeswaren
Was de koriander en knip de blaadjes en steeltjes in stukjes.
Meng de helft van de roomkaas met geraspte komkommer, citroenzest, fijngeknipte koriander en maak deze vulling op smaak met peper en zout.
Doe een flinke theelepel vulling op een plakje vleeswaren. Maak het in een strook, zoals op de foto.
Rol het plakje vleeswaren nu op.
Doe dit met alle plakjes rundervleeswaren. Rangschik op een schaal.
Vulling 2 voor de kipvleeswaren
Maak het bosuitje schoon en snij het in ringetjes.
Meng het bosuitje en de knoflookpoeder door de rest van de roomkaas.
Leg weer een flinke theelepel (of eetlepel als het een grote plak is zoals op de foto) op een plakje vleeswaren en maak het in een lange streep.
Rol het plakje vleeswaren op. Als het een hele lange rol wordt, kan je hem doormidden snijden.
Herhaal met de rest van de vleeswaren.