Ga terug
+ servings
basilicum frittata

Keto basilicum frittata

2 personen
10 minuten
15 minuten

Ingrediënten

  • 15 gram basilicum
  • 6 eieren
  • snufje cayenne peper
  • 100 gram geraspte kaas
  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
  • peper en zout

Voedingswaardes

Calorieën: 578kcal
,
Eiwitten: 29g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 2g
,
Vetten: 50g
,
Macro vetten: 78%
,
Macro koolhydraten: 1%
,
Macro eiwitten: 20%

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175° Celsius.
  • Was de basilicum en dep droog. Knip of hak ze in stukjes.
    basilicum wassen en droog deppen met keukenpapier
  • Klop de eieren los in de kom.
    Klop de eieren los in een kom
  • Voeg de geraspte kaas, cayenne peper en basilicum aan de eieren toe.
    beslag voor Basilicum frittata
  • Verhit de olijfolie in een (koeken)pan op matig hoog vuur. Zodra de olie heet is het beslag in de pan gieten. Zet de pan 10 minuten in de voorverwarmde oven (dit is afhankelijk van hoe groot de pan en dus hoe dik de frittata is).
    Basilicum frittata