Ga terug
+ servings
slagroom

Slagroom

2 personen
3 minuten

Ingrediënten

  • 50 ml slagroom

Voedingswaardes

Calorieën: 86kcal
,
Eiwitten: 1g
,
Bruto koolhydraten: 1g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 9g
,
Macro vetten: 91%
,
Macro koolhydraten: 4%
,
Macro eiwitten: 4%

Instructies

  • Zorg dat de slagroom goed koud is, want dan kan je het veel beter stijf kloppen.
  • Doe de slagroom in een kom en klop met een handmixer. Of gebruik een Hendi slagroomspuit Cream Whipper.
  • Spoel de Hendi Cream Whipper even om met heel koud kraan water. Vul dan met de koude slagroom.
  • Schroef het patroon erop. Terwijl je het patroon vastdraait hoor je even gesis. Draai door totdat je patroon goed vastzit.
  • Voor 100 ml slagroom schudt ik de fles 12x, dit is even een kwestie van uitproberen.
  • Draai het witte houdertje nu los, zodat het patroon eruit kan en gooi het patroon weg. Zet nu het spuitstuk dat je wilt gebruiken op de Hendi en hij is klaar om te gebruiken.
  • Bewaar in de koelkast.