Ga terug
+ servings
Haagse Bluf met bosvruchten

Haagse Bluf met bosvruchten

1 persoon
5 minuten

Ingrediënten

  • 1 eiwit
  • 50 gram bosvruchten Ontdooide gemengde diepvries bosvruchten
  • 0.25 theelepel vanille essence

Voedingswaardes

Calorieën: 37kcal
,
Eiwitten: 3g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 0g
,
Vetten: 0g
,
Macro vetten: 0%
,
Macro koolhydraten: 40%
,
Macro eiwitten: 60%

Instructies

  • Klop het eiwit met de vanille essence stijf met een handmixer. Het eiwit moet zo stijf zijn dat je de kom op zijn kop kan houden zonder dat het eiwit beweeg. 
    stijfgeklopt eiwit
  • Doe een eetlepel bosvruchten onder in een glas en schep het stijfgeklopte eiwit er bovenop. Garneer met de rest van de bosvruchten. Je kan dit dessert korte tijd in de koelkast bewaren totdat je het serveert.
    Haagse bluf met bosvruchten