Rasp de schil van de citroen en rasp de Parmezaanse kaas. Snij de ansjovies in kleine stukjes en doe alles in een ruime kom. Doe hier de mayonaise, Worcestersaus en mosterd bij en meng goed door elkaar heen.
Pers de halve citroen uit en doe in een beker. Voeg hier de witte wijnazijn en extra vierge olijfolie en meng goed door elkaar heen, voeg aan de kom toe. Dit wordt de dressing voor de salade.
Was de Romaine salade, droog het in een salade centrifuge of dep droog met keukenpapier. Snij het dan in reepjes en voeg aan de kom toe. Goed doormengen.
Pel de ui en snij in heel dunne plakken. Dit kan je het beste doen met een mandoline. Voeg de heel fijn gesneden uit toe aan de kom. Haal de bladeren van de bloemkool en rasp een halve bloemkool heel fijn met de mandoline. Je krijgt dan dunne sliertjes, dus niet hetzelfde als bloemkoolrijst! Doe in de kom en meng alles goed door elkaar heen.
Neem een vel bakpapier en leg hier de kipfilet op. Bedek de kipfilet met de rozemarijn en leg hier dan nog een vel bakpapier bovenop. Sla de kipfilet nu mooi egaal plat met een deegroller of een mok.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en zodra de olie heet is, voeg je de kipfilet (met rozemarijn eraan vast) toe. Bak de kipfilet 4 minuten aan elke zijde (8 minuten in het totaal).
Zodra de kipfilet gaar is, leg je het op een snijplank en snij je het in repen van ongeveer 1 cm dik.
Doe op elk bord een flinke hoop van de salade en leg daar repen kipfilet bovenop en verdeel de croutons over de borden.