Keto hapjes: salami, olijven en kaas met groente crudite en dip
4personen
10 minutenminuten
Ingrediënten
50gsalami
50gham of Parma ham
50gcasselerrib
3eetlepelsgemengde olijven
150gkaasbijvoorkeur jonge romige kaas
Groente schaal
1struikwitlofsnij in de lengte richting in vier stukken
10cmkomkommerin lange, dunne reepjes gesneden
1stengelbleekselderij
2paprika'sbijvoorbeeld rood en geel
Voedingswaardes
Calorieën: 230kcal
,
Eiwitten: 16g
,
Bruto koolhydraten: 8g
,
Netto koolhydraten: 6g
,
Vetten: 16g
,
Macro vetten: 60%
,
Macro koolhydraten: 13%
,
Macro eiwitten: 27%
Instructies
Vlees-kaas schotel
Leg de plakjes vlees en kaas op een schotel en garneer met olijven.
Groente schotel
Snij de groenten in dunne, lange repen zodat je ermee kan dippen. Je kan bijvoorbeeld witlof, little gem sla, komkommer, gekleurde paprikas en bleekselderij gebruiken.
Dips
Neem drie kleine kommetjes. In het eerste kommetje doe je 2 eetlepels Griekse yoghurt (10% vet). In de andere twee kommetjes meng je 1 eetlepel mayonnaise met 1 eetlepel Griekse yoghurt. Voeg aan 1 kommetje 1 theelepel knoflook poeder toe en roer goed door. Voeg aan het laatste kommetje 1 theelepel kerriepoeder toe en roer goed door. Serveer deze dips met de groenten.