Ga terug
+ servings
saucijsjes met Italiaanse roerbak groente 2

Saucijsjes met Italiaanse roerbak groente

4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 500 gram saucijsjes (2 per persoon)
  • 3 eetlepels roomboter
  • 600 gram Italiaanse roerbakgroente (Jumbo diepvries)
  • 2 eetlepels roomboter

Voedingswaardes

Calorieën: 547kcal
,
Eiwitten: 22g
,
Bruto koolhydraten: 5g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 48g
,
Macro vetten: 80%
,
Macro koolhydraten: 4%
,
Macro eiwitten: 16%

Instructies

Saucijsjes

  • Smelt 3 eetlepels roomboter in een braadpan. Zodra de roomboter gesmolten is, de saucijsjes aan alle kanten bruinen op matig-hoog vuur.
  • Zodra de saucijsjes aan alle kanten bruin zijn, het vuur wat lager draaien en 50 ml heet water toevoegen. Doe de deksel op de pan en laat in 10-12 minuten gaar worden.
    saucijsjes op matig-laag vuur garen met deksel op de pan

Italiaanse roerbak groente

  • Laat de diepvries groente in de koelkast ontdooien of ontdooi het op een lage stand in de magnetron.
  • Smelt roomboter in een wok of diepe pan. Laat de boter niet bruin worden.
  • Voeg de groente toe en roerbak gaar in een minuut of 3.
    roerbak groente in de boter garen
  • Serveer de saucijsjes met de roerbak groente.
    saucijsjes met Italiaanse roerbak groente 2