Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rosbiefschotel zoals in Piedmont
1
persoon
5
minuten
minuten
3
minuten
minuten
Ingrediënten
Vleesschotel
100
gram
plakjes rosbief
1
eetlepel
pijnboompitten
geroosterd
30
gram
roomboter
beetje
citroensap
zout en peper
rucola
om te garneren
Voedingswaardes
Calorieën:
402
kcal
,
Eiwitten:
23
g
,
Bruto koolhydraten:
2
g
,
Netto koolhydraten:
1
g
,
Vetten:
35
g
,
Macro vetten:
76
%
,
Macro koolhydraten:
2
%
,
Macro eiwitten:
22
%
Instructies
Rooster de pijnboompitten op een matig vuur een paar minuten zodat ze lichtbruin worden. Schep af en toe om.
Smelt de boter in een pannetje of in de magnetron. De boter mag niet bruin worden.
Leg de plakjes rosbief op een bord. Strooi er zout en peper naar smaak over heen.
Strooi de pijnboompitten er over heen en verdeel de rucola blaadjes over de schotel.
Schenk de gesmolten boter en een beetje citroensap over het vlees.