75gramFourme d'Ambert(of een andere blauwader kaas)
Dips
100gramartisjokharten (of artisjokbodems)
1eetlepelextra vierge olijfolie
1theelepelcitroensap
peper en zout
Voedingswaardes
Calorieën: 1082kcal
,
Eiwitten: 68g
,
Bruto koolhydraten: 14g
,
Netto koolhydraten: 9g
,
Vetten: 84g
,
Macro vetten: 70%
,
Macro koolhydraten: 5%
,
Macro eiwitten: 25%
Instructies
Leg de kaas op een schaaltje.
Snij de salami in plakjes en leg de salami en plakjes rosbief ook op de schaal. (voor de foto ligt er maar weinig salami en rosbief op de schaal, in werkelijkheid is de portie dus een stuk groter).
Artisjokdip
Laat de artisjokken even uitlekken.
Pureer de artisjokharten met de olijfolie en maak op smaak met citroensap, peper en zout.