Verwarm de oven voor op 160º celsius.
Leg een vel bakpapier op een ovenplaat.
Kook de kwarteleitjes 4 minuten in kokend water. De eitjes mogen niet drijven (een eitje wat echt boven het water uitsteekt weggooien).
Spoel de eitjes onder koud water af, totdat ze koud genoeg zijn of ze te pellen. Voorzichtig pellen.
Meng het gehakt met de nootmuskaat en zout en peper.
Strooi wat amandelpaneermeel op een snijplank.
Verdeel het gehakt in 10 porties. Neem 1 portie gehakt in je hand en druk het uit om ruimte te maken voor het ei.
Vouw het gehakt nu om het eitje heen, zodat je een gehaktballetje krijgt.
Rol het balletje door het amandelpaneermeel en leg op het bakpapier op de ovenplaat. Herhaal voor de rest van het gehakt en de eitjes.
Bak ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Na 20 minuten de gehaktballetjes even draaien. Ze zijn klaar als ze mooi bruin zijn.