10grammuntblaadjes(het liefst kleine fijnere blaadjes, maar anders Marokkaanse munt
1limoen
4eetlepelsextra vierge olijfolie
Voedingswaardes
Calorieën: 869kcal
,
Eiwitten: 36g
,
Bruto koolhydraten: 23g
,
Netto koolhydraten: 12g
,
Vetten: 73g
,
Macro vetten: 74%
,
Macro koolhydraten: 10%
,
Macro eiwitten: 16%
Instructies
Doe de hennepzaad in een kom en giet er kokend water overheen. Laat een minuut of 5 staan.
Was de groente en de munt, dep droog en snij (knip) in kleine stukjes. Als de spinazie blaadjes vrij klein zijn, laat ze dan heel, hetzelfde geldt voor de muntblaadjes.
Snij de kaas in kleine blokjes en meng door de groente heen.
Laat de hete pepertjes uitlekken en meng dan door de groente heen.
Doe het hennepzaad in een zeef of vergieten laat even uitlekken. Dan door de groente mengen.
Maak een vinaigrette van het sap van de limoen en de olijfolie en meng door de hennepzaad-groente schotel.