Verwarm de oven voor op 175° celsius.
Meng alle droge ingrediënten, behalve de psyllium, door elkaar in een kom. Als je geen baksoda hebt, kan je dezelfde hoeveelheid bakpoeder gebruiken. Doe het wel door een zeefje en voeg dan geen azijn toe.
Zorg vooral dat de baksoda goed doorgemengd is.
Klop nu in een andere kom de eieren los.
Voeg de olie en het water aan de eieren toe en meng heel goed door met een garde. Het gaat dan wat schuimen.
Voeg de droge ingrediënten nu aan de natte ingrediënten toe en meng weer heel goed doorelkaar heen. Voeg hier nu de psyllium aan toe en meng weer goed door.
Het beslag moet vrij snel indikken. Als het dun is, laat het dan even staan totdat het dikker wordt. Mocht het niet dik genoeg worden, dan kan je extra psyllium toevoegen. Je wilt beslag dat niet uitloopt als je het op de bakplaat gaat leggen.
Verdeel het beslag in vieren. Maak hier 4 broodjes van.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat en leg hier de vier broodjes op. Bak de broodjes totdat ze stevig maar nog wel zacht zijn. Draai ze zonodig halverwege even om.