Klop de eieren met de room los. Als je een electrische mixer hebt kan je het met een mixer doen, maar met de hand kan ook.
Verhit een theelepel boter in een kleine koekenpan op hoog vuur. Zodra je klaar bent om de crespelles te gaan bakken zet je het vuur op de laagste stand.
Doe een klein beetje beslag in de koekenpan, genoeg om de hele bodem van de pan te bedekken. Kantel de pan zodat het beslag kan uitlopen. Je hebt nu een flinterdun laagje beslag met luchtbelletjes.
Maak de zijkanten voorzichtig los met een spatula. De crespelle is in een aantal seconden al klaar om voorzichtig omgedraaid te worden. Bak nogmaals een aantal seconden en haal dan uit de pan. Leg op een schaal of keukensnijplank.
Met 2 eieren en 1 eetlepel room maak ik drie crespelles. Ga door totdat je al het beslag hebt gebruikt.
Zodra je alle crespelles hebt gemaakt, kan je ze gaan vullen met het spinazie-ricotta mengsel. Leg dit in het midden van de crespelle, in de vorm van een worstje en vouw de crespelle dan dicht.
Leg alle crespelles op een schaal en schenk de Bechamelsaus erover heen.