Ga terug
+ servings

Snijbiet-feta muffins

2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 50 gram geraspte mozzarella
  • 50 gram mascarpone
  • 100 gram feta
  • 50 gram snijbiet
  • 5 gram muntblaadjes

Voedingswaardes

Calorieën: 387kcal
,
Eiwitten: 21g
,
Bruto koolhydraten: 5g
,
Netto koolhydraten: 4g
,
Vetten: 31g
,
Macro vetten: 73%
,
Macro koolhydraten: 5%
,
Macro eiwitten: 22%

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175° Celsius.
  • Klop de eieren los.
    Kom met losgeklopte eieren
  • Voeg de mascarpone aan de losgeklopte eieren toe en mix goed door elkaar heen, dit gaat het makkelijkst met een elektrische mixer).
    Eierbeslag met elektrische mixer
  • Snij de feta in blokjes.
    Houten snijplank met stukjes feta
  • Haal de muntblaadjes van de takjes en knip ze in stukjes.
    Houten snijplank met in stukjes geknipte muntblaadjes
  • Was de snijbiet en knip in stukjes. Ik gebruik de stengels ook en snij die in kleine stukjes.
  • Voeg de geraspte mozzarella, feta, snijbiet en munt toe aan het eierbeslag
  • Vul de muffin tray met het beslag.
  • Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Een portie is 3 muffins per persoon.