Ga terug
+ servings
Bordje met 3 ham-kaas muffins

Ham-kaas muffins

2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 50 gram geraspte mozzarella
  • 50 gram mascarpone
  • 100 gram blokjes ham
  • 4 plakjes Prosciutto di Parma
  • paar salie blaadjes

Voedingswaardes

Calorieën: 307kcal
,
Eiwitten: 23g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 2g
,
Vetten: 23g
,
Macro vetten: 67%
,
Macro koolhydraten: 3%
,
Macro eiwitten: 30%

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175° Celsius.
  • Klop de eieren los.
    Kom met losgeklopte eieren
  • Voeg de mascarpone aan de losgeklopte eieren toe en mix goed door elkaar heen, dit gaat het makkelijkst met een elektrische mixer).
    Eierbeslag met elektrische mixer
  • Snij de ham in blokjes.
    Houten snijplank met blokjes ham
  • Knip de salie blaadjes in stukjes.
    Houten snijplank met salie blaadjes
  • Voeg de geraspte mozzarella, ham en salie toe aan het eierbeslag
    ham en salie in kom met eierbeslag
  • Leg een plakje Prosciutto di Parma in elk muffin vakje van de muffin tray.
  • Vul de muffin tray met het beslag.
  • Giet de rest van het beslag bovenop de tomaatjes. .
    Muffin beslag in de muffin tray
  • Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
    Bordje met 3 ham-kaas muffins
  • Een portie is 2 muffins per persoon.