Was de spinazie en laat in een vergiet goed uitlekken.
Maak het teentje knoflook schoon en snij het in kleine stukjes.
Maak de gember schoon en snij in kleine stukjes.
Afhankelijk van hoe heet je je gerecht wilt, haal je de zaadlijsten en zaadjes uit je chili peper en snij je het in ringetjes.
Snij de paneer in niet te kleine blokjes.
Als je zelfgemaakte of Jonnie Boer garam masala gebruikt, roer het dan even door.
Verhit een wok (of braadpan) op matig-hoog vuur. Zodra de pan heet is, voeg je de komijnzaadjes en de garam masala toe. Verhit dit een paar minuten terwijl je het doorroert om verbranden te voorkomen.
Voeg nu de helft van de olijfolie toe en zet het vuur op hoog.
Zodra de olie heet is, voeg je de knoflook, gember en chili peper toe. Laat een aantal minuten op matig-hoog vuur garen.
Voeg nu de blokjes paneer toe en laat zo'n 3 minuten mee garen op matig-hoog vuur. Roer even door.
Nu de kurkuma toevoegen en opnieuw even doorscheppen.
Zet het vuur voor de wok nu lager, zodat je tijd hebt om de spinazie te maken.
Verhit in een ruime kookpan de rest van de olijfolie op hoog vuur.
Zodra de olie heet is voeg je de uitgelekte spinazie toe en roerbak je de spinazie totdat het iets geslonken is. Dit gaat heel snel.
Leg op elk bord een laag spinazie en leg daar bovenop de gebakken paneer.