Ga terug
+ servings

Bleekselderij-walnoten salade

2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram bleekselderij
  • 50 gram walnoten
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • theelepel grofgemalen peper
  • theelepel zout

Voedingswaardes

Calorieën: 465kcal
,
Eiwitten: 13g
,
Bruto koolhydraten: 8g
,
Netto koolhydraten: 5g
,
Vetten: 44g
,
Macro vetten: 83%
,
Macro koolhydraten: 7%
,
Macro eiwitten: 11%

Instructies

  • Was de bleekselderij en snij in dunne plakjes. Gebruik ook het loof.
  • Schaaf grote krullen van de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf en bij die plakken in repen.
    Sn
  • Doe de bleekselderij, walnoten en Parmezaanse kaas in een kom.
  • Maak een vinaigrette door de olijfolie, citroensap en peper en zout in een kopje goed door te roeren. Meng de vinaigrette door de salade.
    Kopje met olijfolie, citroensap en peper en zout