Ga terug
+ servings
saffraan konjac rijst

Konjac saffraan rijst

2 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram konjac rijst
  • 1 eetlepel roomboter
  • 0.05 gram saffraan (1 zakje of buisje)

Voedingswaardes

Calorieën: 11kcal
,
Eiwitten: 1g
,
Bruto koolhydraten: 1g
,
Netto koolhydraten: 0g
,
Vetten: 1g
,
Macro vetten: 53%
,
Macro koolhydraten: 24%
,
Macro eiwitten: 24%

Instructies

  • Was de konjac rijst onder een stromende koude kraan door een zeef of vergiet.
  • Smelt de roomboter in een steelpan. De boter niet bruin laten worden.
  • Voeg de uitgelekte rijst aan de gesmolten boter toe. Roer even door.
    Doe de konjac rijst in de pan met gesmolten boter
  • Voeg de saffraan toe en roer goed door.
  • Roer de saffraan goed door de rijst heen, zodat de rijst geel wordt.
    Meng de saffraan goed door de rijst heen