Ga terug
+ servings
rosbiefschotel met artisjokdip

Rosbiefschotel met artisjokdip

1 persoon
8 minuten

Ingrediënten

Rosbief

  • 100 gram rosbief
  • 1 eetlepel pijnboompitten

Artisjok dip

  • 100 gram artisjokken
  • 1 eetlepel extra vierge olijfolie
  • 1 theelepel citroensap
  • theelepel peper
  • theelepel zout

Voedingswaardes

Calorieën: 483kcal
,
Eiwitten: 22g
,
Bruto koolhydraten: 7g
,
Netto koolhydraten: 5g
,
Vetten: 41g
,
Macro vetten: 76%
,
Macro koolhydraten: 6%
,
Macro eiwitten: 18%

Instructies

Artisjok dip

  • Laat de artisjokken uitlekken en snij in stukjes. Doe in de beker van een staafblender of de kleine kom van een keukenmachine.
    artisjokken laten uitlekken
  • Voeg de olijfolie, peper, zout en citroensap toe en meng goed door elkaar heen.
    artisjokken met olijfolie pureren

Rosbiefschotel

  • Verwarm een koekenpannetje zonder vet op matig-hoog vuur. Rooster de pijnboompitten en blijf ze veelvuldig keren. Je wilt dat ze net goudbruin worden. Haal het pannetje dan direct van het vuur.
  • Leg de plakjes rosbief op een bord en zet de kookring in het midden. Doe de artisjok dip in de kookring. Strooi de pijnboom pitten over de rosbief.
    Strooi de pijnboompitten over de rosbief
  • Haal de kookring voorzichtig weg.
    rosbiefschotel met artisjokdip